Gullhaug Torg 4

MODERNE KONTORBYGG I NYDALEN

Et moderne kontorbygg som ble oppført i 2000 og rehabilitert i 2011/2012 i forbindelse med innflyttingen til Justis- og beredskapsdepartementet. Eiendommen mottok Byggeindustriens kvalitetspris og Logistikkprisen ved ferdigstillelse. Den er i dag fullt utleid til Statsbygg.

Nydalen er blitt en av Oslos mest fremtidsrettete bydeler som stadig flere bedrifter etablerer seg i. Kombinasjonen av nærhet til rekreasjon og urbane kvaliteter er noe av det som gjør området unikt for alle de 30.000 menneskene som jobber, bor og studerer her. I Nydalen er det kort vei til alt. Du har flotte turstier rett utenfor døren, bademuligheter i Akerselva, de servicetilbudene du trenger, og kun 11 minutter til sentrum med en t-bane som går ofte.

 - Sentralt beliggende i hjerte av Nydalen.

Gullhaug Torg med Torgbygget, Radisson Blu hotell og Handelshøyskolen BI danner sentrum i Nydalen. Her finner du alt du måtte trenge av servicetilbud som cafèer, restauranter, treningssentre, matforretning, apotek, medisinsk senter, kiosk, frisør, konferansefasiliteter osv. Nydalens servicetilbud utvides stadig.  

Kollektivtransport

Nydalen er et spennende alternativ for både små og store bedrifter som ønsker egne, skreddersydde lokaler i nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer. Tilgjengeligheten med T-banestasjon, taxiholdeplass, buss- og togforbindelse, samt Ring 3 rett ved, gjør Nydalen meget attraktiv.

Korte fakta
  • Sentral beliggenhet
  • 6 etasjer (2 under bakken)
  • 219 Parkeringsplasser
  • 25 873 kvm
Kontakt oss

+47 23 11 53 00
Send e-post